Bedrijf

Benoeming van Jérôme Leroy in de Benelux

10 sep. 2024
Wind turbine Nexans Buizingen

Wind turbine Nexans Buizingen

Jérôme Leroy is benoemd tot Vice President Benelux van de Business Unit Distribution and Usages binnen de Nexans groep

Jérôme Leroy heeft sinds 1989 een solide ervaring opgedaan in de kabelsector, in functies met toenemende verantwoordelijkheid bij Alcatel en vervolgens Nexans. Hierdoor ontwikkelde hij een erkende expertise in fabrieksmanagement, bedrijfsontwikkeling en het managen van multiculturele teams.

Vanaf 2003 specialiseerde hij zich in verkoop en marketing, eerst in Frankrijk en daarna op Groepsniveau. In 2012 werd hij Vice President Sales & Marketing voor de regio Europa-Midden-Oosten-Afrika en 4 jaar later werd hij benoemd tot CEO van Nexans Turkije en Centraal-Azië. Sinds 2020 is hij Vice President Canada-USA voor de BU Distribution and Usages in Noord-Amerika.

“ Ik wil mijn waardering uitspreken voor Jérôme Leroy's inzet voor Noord-Amerika in de afgelopen vier jaar. Ik wens hem veel succes in zijn nieuwe rol in de Benelux, waar hij onze activiteiten verder zal ontwikkelen. ”

Julien Hueber

Executive Vice President van de Businesse Group Distribution and Usages in Europa en Azië-Pacific
Jérôme Leroy
“ Ik wil Julien Hueber en de Groep bedanken voor het vertrouwen dat ze met deze benoeming in mij hebben getoond. Ik wil graag het geweldige werk voortzetten dat de teams in de regio al hebben verricht, en de strategie van Nexans versneld uitrollen in een regio die mij na aan het hart ligt. ”
Jérôme Leroy
De nieuwe Benelux Vice President van de Distribution and Usages Business Unit

Contactinformatie

Havas PR

Agency

Press Contact

Communications

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten